Επιστροφές

Επιστροφές

H Not Only Boutique σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 7 ημερολογιακών ημερών.

Προσοχή: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από την εταιρία και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται επίσης δεκτές σε προϊοντα προσωποποιημένα ή ειδικής παραγγελίας.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφες σε σκουλαρίκια.

Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση επιστροφής τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

 

Διαδικασία επιστροφών

  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας με email στην διεύθυνση info@notonlyboutique.gr, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 21 0993 8913.

  • Αποστείλετε το δέμα σας

Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στη εταιρία courier της επιλογής σας. Συνιστούμε να επιλέξετε συστημένο δέμα για να έχετε έλεγχο της παράδοσης του προϊόντος. Ενημερώστε μας αν θέλετε να σταλεί με την συνεργαζόμενη μας εταιρεία ωστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:

NOT ONLY BOUTIQUE

Λεωφόρος Ιωνίας 74
Άλιμος 174 56 – Aθήνα

Τηλ.: +30 21 0993 8913

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 21 0993 8913 ή μέσω email στο info@notonlyboutque.gr.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής.

 

Διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή εντός 24 ωρών χωρίς επιβάρυνση εφόσον το επιθυμείτε με email στο info@notonlyboutque.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 21 0993 8913.

Μετάβαση στο περιεχόμενο